NYHET! --- FROKOSTBUFFET HVER ONSDAG FRA 7:30 TIL 10:00 I JESSHEIMBADET

Publisert 17. juni 2021

12-års grense på Jessheimbadet

Hos oss må man være 12 år og svømmedyktig for å bade alene.
hjemmeside underside 8J5A0542_1000x500.jpg

Her hos oss må du være fylt 12 år og være svømmedyktig, for å få bade alene. Alle barn under 12 år må ha med svømmedyktig voksen over 18 år som bader med barna.

12 års grense er satt grunnet sikkerheten i anlegget vårt. Det er de foresatte som har ansvar for barna de tar med seg i svømmehallen. Derfor er det også viktig at det er en badende voksen med barn under 12 år i vannet.

Vi har badevakter til stede, som er tilgjengelig om ulykken skulle være ute, og som alltid vil jobbe for å ha et godt overblikk, holde svømmehallen pen og ren og se at ting går riktig for seg. Men disse har ikke kapasitet til å passe på barn som bader alene, hos oss er det bading på eget ansvar.

Jessheimbadet en kommunal svømmehall, som setter sikkerhet veldig høyt! Vi ønsker ingen ulykker her hos oss, og jobber forebyggende mot dette ved å sette våre trivselsregler.

Daglig leder, Teis Lund Gregersen, sier han forstår at denne regelen ikke passer for alle, og at barn har veldig forskjellige svømmeferdigheter. Men vi vurdere denne regelen er riktig for våre badegjester og personalet, og gjør ingen unntak fra denne! Barn må være fylt 12 år og svømmedyktig for å få komme inn i svømmehallen alene.

«Svømmestadion AdO Arena har satt samme aldersgrense ut ifra grundig vurdering. Vi støtter denne vurderingen» forteller Lund Gregersen

Håper alle kan respektere og forstå hvorfor vi har satt denne regelen.

Les flere nyheter