• Kjøp billetter
  • Priser
  • Bursdagsfeiring
  • Åpningstider

Vi holder stengt pga. vedlikeholdsarbeid fra 24. t.o.m. 30. juni.

Mandag 1. juli har vi vanlig drift igjen

Publisert 4. desember 2023

Vi bytter kassa- og booking system!

Kommende endringer i vårt kassasystem og bookingprosesser som vil tre i kraft fra 11. desember.
bilder-av-jessheimbadet-12

Jessheimbadet er opptatt av å forbedre og effektivisere våre tjenester for våre verdifulle gjester. Vi er glade for å kunngjøre betydelige endringer i vårt kassasystem og bookingprosesser som vil tre i kraft fra mandag 11. desember.

Vi setter pris på din tålmodighet og støtte mens vi implementerer disse forbedringene. Vi er dedikerte til å tilby en smidig og hyggelig opplevelse for alle besøkende hos Jessheimbadet.

Vær ekstra oppmerksom på følgende:

  1. Oppdatering av sesongkortbilder: Vi ber alle sesongkortinnehavere om å oppdatere sine personlige bilder. Dette kan gjøres ved resepsjonen, hvor vårt personale vil assistere gjennom hele prosessen.
  2. Midlertidig ny kursbestillingsprosess (fra 11. Desember): Forhåndsbestilling av treningsøkter via vår nettbaserte bookingside vil ikke være mulig. Alle treningsøkter kan kjøpes direkte i resepsjonen som drop-in.
    Se kursoversikt her
  3. Spesiell bestillingsprosedyre for crawlkurs og nybegynners svømmekurs: Disse kursene krever nå booking via e-post til booking@jessheimbadet.no. Vi vil behandle forespørsler raskt for å bekrefte plasser.

Takk for tålmodigheten og støtten mens vi implementerer disse forbedringene. Vi gleder oss til å fortsette å tilby våre gjester kvalitetstjenester og en hyggelig opplevelse hos Jessheimbadet.

Les flere nyheter