• Kjøp billetter
  • Priser
  • Bursdagsfeiring
  • Åpningstider

Om Jessheimbadet

Jessheimbadet med sine 6400 kvadratmeter og 6 bassenger, åpnet i mai 2021! Endelig har innbyggerne på Østlandet fått svømmehallen de har ventet på!

Åpningsfest hos Jessheimbadet

Med store glassvegger rundt hele bygget, er Jessheimbadet åpent og oversiktlig. Så langt i år (oppdatert 24.11.21) har vi hatt besøk av over 100.000 gjester i vårt badeanlegg!

Jessheimbadet har ambisjoner om å tilby de beste opplevelsene med vannaktivitet på Østlandet, med hovedfokus på trivsel hos våre gjester. Vi setter hygiene og renhold høyt, og har som visjon at det skal være innbydende å komme på besøk til oss.

Jessheimbadet består av 6 bassenger:
- 25 meters basseng - Velværebasseng - Terapibasseng - Opplæringsbasseng - Stupebasseng - Barnebasseng + Boblebad

I tillegg til dette har bygget også en 41 meter lang sklie, stupetårn med 1,3 og 5 meter, 2 badstuer, kafe, badebutikk og resepsjon. Anlegget har 3 garderober: Herre, dame og felles garderobe i tillegg 2 HKP garderober, tilegnet til personer med nedsatt funksjonsevne. Vi kan også friste med NORGES STØRSTE innendørs hinderløype i vann, som vi setter ut i bassenget i ferier. Deler av denne vil også være ute i bassenget i helgene!

"Her skal det foregå vannaktivitet for organiserte og uorganisert grupper som representerer hele livsløpet: babysvømming, barnehager, skolesvømming, trening for gravide, mosjonister i alle aldre, idrett, familier, helsegrupper og pensjonister. Her kan man komme for å trene, for å være sosial eller for å ha en morsom opplevelse med familien. Alle skal føle seg velkomne på Jessheimbadet" - Daglig leder Teis Lund Gregersen

Kafeen vår serverer mat både inne ved bassengene og ute i resepsjonsområdet, du er hjertelig velkommen til å ta en matbit i vår kafe, selv om du ikke skal bade.

Jessheimbadet forbeholder seg retten til å stenge på kort varsel av driftsmessige hensyn, streik, evakuering eller uforutsette hendelser. Hvis deler av anlegget blir stengt grunnet driftsmessige hensyn, refunderes eller forlenges billetter ikke. Heller ikke ved endring av åpningstid.

Tilgjengeligheten av våre fasiliteter og aktiviteter vil kunne variere. Organiserte kurs, arrangementer og driftsmessig hendelser vil kunne gjøre endringer i bruk av anleggets fasiliteter. I fellesferier og etterfølgende skolekalenderens skoleferier vil hinderløypen benytte seg av hele vårt 25 meters idrettsbasseng. Det vil da ikke bli noen svømmebaner tilgjengelig i 25 meters bassenget i denne perioden. Vi vil tilrettelegge plass for mosjonssvømming i hverdager fra 06:00 til 12:00 i andre basseng i de periodene det vil være nødvendig.

Gjerne holdt deg oppdatert til eventuelle endringer om bruk av fasiliteter på vår nettside eller https://www.facebook.com/Jessheimbadet/