• Kjøp billetter
  • Priser
  • Bursdagsfeiring
  • Åpningstider

Om Jessheimbadet

Stedet for alle!

Åpningsfest hos Jessheimbadet

Jessheimbadet med sine 6400 kvadratmeter og 6 bassenger, åpnet i mai 2021!
Med store glassvegger rundt hele bygget, er Jessheimbadet åpent og oversiktlig.

Jessheimbadet har ambisjoner om å tilby de beste opplevelsene med vannaktivitet på Østlandet, med hovedfokus på trivsel hos våre gjester. Vi setter hygiene og renhold høyt, og har som visjon at det skal være innbydende å komme på besøk til oss.

Jessheimbadet består av 6 bassenger:
25 meters basseng - Velværebasseng - Terapibasseng - Opplæringsbasseng - Stupebasseng - Barnebasseng

I tillegg har vi også en 41 meter lang sklie, stupetårn med 1,3 og 5 meter, 2 badstuer, boblebad, kafe, badebutikk og resepsjon.
Anlegget har 3 garderober: Herre, dame og felles garderobe i tillegg 2 HKP garderober, tilegnet til personer med nedsatt funksjonsevne.
Vi kan også friste med NORGES STØRSTE innendørs hinderløype i vann, som vi setter ut i bassenget i ferier. Deler av denne vil også være ute i bassenget i helgene!

Kafeen vår serverer mat både inne ved bassengene og ute i resepsjonsområdet, du er hjertelig velkommen til å ta en matbit i vår kafe, selv om du ikke skal bade.


"Her skal det foregå vannaktivitet for organiserte og uorganisert grupper som representerer hele livsløpet: babysvømming, barnehager, skolesvømming, trening for gravide, mosjonister i alle aldre, idrett, familier, helsegrupper og pensjonister. Her kan man komme for å trene, for å være sosial eller for å ha en morsom opplevelse med familien. Alle skal føle seg velkomne på Jessheimbadet" - Daglig leder Teis Lund Gregersen


For mer moro og badeglede nyheter på Jessheimbadet følg oss på Facebook Jessheimbadet