• Kjøp billetter
  • Priser
  • Bursdagsfeiring
  • Åpningstider

Endrede åpningstider

Fra 9. oktober har vi endret åpningstiden på torsdager for publikum, så vi åpner kl. 10.

Om Jessheimbadet

Stedet for alle!

Åpningsfest hos Jessheimbadet

Jessheimbadet med sine 6400 kvadratmeter og 6 bassenger, åpnet i mai 2021!
Med store glassvegger rundt hele bygget, er Jessheimbadet åpent og oversiktlig.

Jessheimbadet har ambisjoner om å tilby de beste opplevelsene med vannaktivitet på Østlandet, med hovedfokus på trivsel hos våre gjester. Vi setter hygiene og renhold høyt, og har som visjon at det skal være innbydende å komme på besøk til oss.

Jessheimbadet består av 6 bassenger:
25 meters basseng - Velværebasseng - Terapibasseng - Opplæringsbasseng - Stupebasseng - Barnebasseng

I tillegg har vi også en 41 meter lang sklie, stupetårn med 1,3 og 5 meter, 2 badstuer, boblebad, kafe, badebutikk og resepsjon.
Anlegget har 3 garderober: Herre, dame og felles garderobe i tillegg 2 HKP garderober, tilegnet til personer med nedsatt funksjonsevne.
Vi kan også friste med NORGES STØRSTE innendørs hinderløype i vann, som vi setter ut i bassenget i ferier. Deler av denne vil også være ute i bassenget i helgene!

Kafeen vår serverer mat både inne ved bassengene og ute i resepsjonsområdet, du er hjertelig velkommen til å ta en matbit i vår kafe, selv om du ikke skal bade.


"Her skal det foregå vannaktivitet for organiserte og uorganisert grupper som representerer hele livsløpet: babysvømming, barnehager, skolesvømming, trening for gravide, mosjonister i alle aldre, idrett, familier, helsegrupper og pensjonister. Her kan man komme for å trene, for å være sosial eller for å ha en morsom opplevelse med familien. Alle skal føle seg velkomne på Jessheimbadet" - Daglig leder Teis Lund Gregersen


For mer moro og badeglede nyheter på Jessheimbadet følg oss på Facebook Jessheimbadet