• Kjøp billetter
  • Priser
  • Bursdagsfeiring
  • Åpningstider

GØY MED FERIE!

Vi har åpent hele høstferien med vanlige åpningstider og vi inviterer dere å bli med på en masse aktiviteter!

Du kan se vår høstprogram og alle aktiviteter i Jessheimbadet her Høstferie

Publisert 12. august 2022

Klippekort for 1, 2 og 3.klasse

Kan hentes fra 17.August
armbånd.jpg

Klippekort for 1 – 3.klasse i Ullensaker kommune.

Det er bestemt at 1 – 3.klasse i Ullensaker kommune får klippekort til Jessheimbadet. Dette er et kjempefint tiltak som skaper masse badeglede 😊

Skolene sender navnelister til Jessheimbadet, og det er bare å oppgi navnet i resepsjonen for å få udelt ditt klippekort. Klippekortet vil være gyldig til 1.august når barnet starter i 4.klasse. Armbånd klippekortet skal ligge på, koster 100,- i tillegg.
Vi må forholde oss til navnelister vi har fått av skolene. Skulle barnet ditt sitt navn av en eller annen grunn ikke ha kommet med på våre lister, må du/dere ta kontakt med skolene slik at vi får dette skriftlig.

Merk: Barn under 12år, må alltid ha med seg badende voksen i svømmehallen.

Vi oppfordrer alle foreldre og barn til å hente ut klippekortene i uke 34, 35 og 36. Mandag – fredag mellom 06:00 – 21:00. Vi har opplevd tidligere at mange ønsker å hente ut klippekort på lørdager og søndager, det er dager hvor vi ofte har mye kø og lite kapasitet.

Ved å hente kortene i denne perioden, får dere muligheten til å bruke klippekortet mest mulig. Gyldigheten av kortet blir ikke forlenget om man skulle velge å hente det senere i året.

Til info: Hentet du ikke ut dine barn sine klipp for skoleåret i fjor, får man ikke igjen disse i år. Men du får de klippene de skal ha ettersom hvilken klassetrinn de går i.

Klippekort for 2022/2023 kan hentes ut etter skolestart 17.August.

Velkommen til oss 😊

Les flere nyheter